Endret: 10 mai 2021     Opprettet: 25 apr 2021

Informasjonsskriv april 2021

- Styresammensetning - Kjøring på gangveier våre - Søppel ved søppelkassene og på fellesområder - Sniper og snus - Vårdugnad

Informasjonsskriv april 2021

 

Styret

Etter digitalt årsmøte i tiden 30.3. til 8.4.21 består styret nå av:

 

Kjøring på gangveier våre

Dette er et punkt som stadig kommer opp men beklageligvis så har kjøringen på gangveiene våre økt kraftig. Styret henstiller alle beboere til å begrense kjøring på gangveiene våre til et minimum og ikke minst hold farten nede hvis du må kjøre inn.

 

Styret minner også på at det IKKE er tillatt å parkere på gangveier og grøntområder.

 

Det er beboernes ansvar å informere sine gjester/håndverkere om våre parkeringsregler, samt å henvise de til gjesteparkeringsplassen, husk parkeringskort.

 

Søppel ved søppelkassene og på fellesområder

Søppel som blir satt utenfor søppelkassene blir IKKE tatt med av Renovasjonsetaten.

 

Det er kun restavfall og papir som skal i søppelkassene.

 

Styret ser og får stadig melding om at det til blir satt møbler og andre ting i kjellerganger og på fellesarealene våre.

 

Møbler og andre ting som skal kastes må beboere selv levere til gjenbruksstasjonene. Mindre ting kan leveres på Kampen Gjenbruksstasjon eller Haraldrud på Brobekk som tar imot det meste.

Styret ber beboere om å ta ansvar så det ser ryddig og fint ut hos oss, det er vel ingen som har lyst til å bo i et forsøplet bomiljø.

 

De beboere som anskaffer gule sekker til oppussing/rydding er også ansvarlig for de, dette gjelder også om innleid håndverker skaffer de. Sekkene må fjernes i løpet av få dager. Det er lite hyggelig for andre beboere å se på søppel.

 

I oppgangene skal det kun stå barnevogner og hjelpemidler for bevegelseshemmede, dvs ingen sykler.

 

Sniper og snus

Styret ser økning av sniper og porsjonspakker med snus som ligger på gangveier og grøntområder. Hvis alle tar hensyn og ikke kaster sniper og snuspakker ut av vinduer og på fellesområdene våres så får vi alle det penere rundt oss.

 

Bruk av motorvarmerkontakt i garasjene

Styret ser at enkelte beboere bruker motorvarmerkontaktene i garasjene til å lade elbiler. Dette er IKKE lov. Vårt elanlegg er ikke tilpasset til dette formålet.

Har du elbil, kontakt styret for å installere egen elbilkontakt.

 

Vårdugnad

Årets vårdugnad avholdes tirsdag 11.mai. Hvordan vi skal gå frem kommer vi tilbake til litt senere pga smittesituasjonen i Oslo. Det vil komme oppslag.

 

Styret ønsker alle en fin vår og husk å ta vare på hverandre.

 

Styret