9 mai 2018

Tilvalg fliser, faktura mv.

Hei Nå har vi fått to varianter fliser å velge mellom. Disse kom dessverre litt sent og vi må be om en rask avklaring om dere ønsker mørkegrå eller lysegrå fliser. Bilde ser dere her på siden.

De som har bestilt fliser: gi meg beskjed innen torsdag på hvilken farge dere ønsker. Jeg har sendt dette på mail til de som har bestilt allerede.

Fakturaer: noen etterlyser dette. Styret sender OBOS oppdaterte lister (vi har fått noen flere bestillinger etter fristen) i slutten av denne uken.

Innglassing: de som har bestilt innglassing på stueside bes holde seg hjemme fra mandag den 14.05 klokken 15.00. DA vil firma som skal utføre arbeidet gå på befaring. Er det noen som ikke kan være hjemme, må nøkler leveres til Marit i styret.

Skyvedører. Prisen vil bli noe lavere enn tidligere estimert. Dette vil fremkomme av fakturaen dere får. Dette inkluderer utvendig maling (samme farge som panelet) og innvendig malt standard hvit.

Prisen inkluderer ikke: flytting av el-installasjoner, flytting av andre fastmonterte gjenstander. Vindusentreprenøren som er valgt vil gå på befaring hos beboerne i forkant. Dette kommer styret tilbake til.